Horoscopul chiriaşilor (pentru decembrie)

BERBEC: iarna asta, Soarele ne întâmpină în Casa a 4-a. La fel și pentru tine, urmează a patra mutare pe anul ăsta, într-o casă mai friguroasă și mai întunecoasă. Dar la același preț!
TAUR: e greu când camera ta, chiar dacă are un pat dublu, e camera de trecere.
GEMENI: proprietarul îți aduce un scaun și-ți crește chiria cu 10 euro pentru asta, că cică l-a luat de la Ikea. Pe lângă asta, a zis c-o să-ți aducă și un cap de duș cu leduri, că a văzut că se poartă.
RAC: luna asta se va sparge o ţeavă de apă în apartamentul tău şi tu va trebui să o plăteşti. Proprietarul îţi va spune că e “apa ta, ţeava ta”.
LEU: negociezi chiria până îți ceri scuze că ai îndrăznit și ești ok cu prețul inițial, îți ceri scuze 2x.
FECIOARĂ: începi să accepţi că megaimage-ul ăla de la colţ şi blocurile noi înseamnă că va trebui să-ţi faci bagajele în curând.
BALANŢĂ: plătești fondul de rulment în locul proprietarului, plângi, ștergi lacrimile și revii la muncă. Începi să te gândeşti că poate a munci în două locuri pentru a plăti o chirie la marginea oraşului nu e cea mai buna decizie a vieţii tale.
SCORPION: luna aceasta aduce îmbunătățiri spațiului unde locuiești! Vestea bună e că sunt serioase: renovări majore, poate chiar mobilă nouă! Vestea proastă e că le plătești tu, din garanție. După ce proprietarul ți-a dat preaviz de o lună să pleci.
SĂGETĂTOR: te gândeşti că poate dacă s-ar uni toţi chiriaşii şi ar refuza să plătească chirie ar înţelege şi proprietarul tău că ai şi drepturi nu doar obligaţii.
CAPRICORN: e cazul să îţi repari viaţa romantică, dar e greu când în camera ta încape doar un pat de o singură persoană.
VĂRSĂTOR: păstrezi acea relaţie amicală cu proprietarul, dar ştii foarte bine că la oricâte cafele l-ai invita, tot o să te părăsească pentru un chiriaş cu mai mulţi bani.
PEŞTI: pe măsură ce Mercur intră în retrograd, cresc și retrocedările. Pregătește-te din timp cu bagajele făcute și urechile ciulite după telefonul de la executor. Saturn, planeta casei și căminului, ține însă cu tine: e posibil să primești o casă socială când aduni toate acele 50 de puncte.
ORICE ZODIE: Viața în comun îți priește! La căminul studențesc, în apartamentul împărțit cu cinci alte persoane sau la căminul pentru seniori găsești noi prieteni, colege și chiar interese romantice. Îți petreci tot timpul împărtășindu-le problemele, nevoile, mâncarea și angoasele. Dacă încă nu te-ai obișnuit, relaxează-te și acceptă-ți destinul.

Comments are closed.